Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

TECE heeft de wc-bedieningsplaten TECEsquare II uitgebreid met een model in mat wit. De bedieningsplaten steken 3 mm uit de wand, waardoor het lijkt alsof ze vlak zijn ingebouwd. Er zijn nu vijf modellen: van geborsteld roestvast staal (met anti-vingerprint), glanzend chroom en gecoat in het glanzend wit, mat wit en mat zwart. De wc-bedieningsplaat past op elk type inbouwreservoir van TECE; een inbouwraam is geïntegreerd.

De bediening kan zowel aan de voor- als bovenzijde (planchet) plaatsvinden. Voor het spoelen is de bedieningsplaat voorzien van twee geveerde bedieningstoetsen. De kleine toets voor 3 liter, de grote toets voor de volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling kan op de spoelklok worden ingesteld. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek kan meer dan 50% op water worden bespaard, aldus de fabrikant.

Voor meer hygiëne kan de bedieningsplaat optioneel worden voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelreservoir. Door het gebruik van het reinigingstablet krijgt het spoelwater een lichtblauwe kleur.