Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 146 seconden

villeroy beursVilleroy & Boch staat 6, 7 en 8 juni 2016 op de badkamervakbeurs Galvano BadVak 2016. Naast de nieuwste badkamerproducten- en concepten biedt de sanitairfabrikant bezoekers de mogelijkheid om badkamerontwerpen in 3D te ontdekken met een virtual reality bril. Op de stand onder andere aandacht voor de keramische douchevloer Subway Infinity (met antislip formule). Dankzij nieuwe printtechnologie kan de douchevloer een tegellook krijgen, zodat vloer en tegels op elkaar kunnen worden afgestemd. De douchevloer is verkrijgbaar in 38 verschillende maten en kan ter plekke op elke gewenste maat worden gemaakt. De vloer is tot op de millimeter nauwkeurig en met strakke randen en hoeken te plaatsen.

Een eyecatcher op de stand is de gekleurde wastafellijn Artis Color. De wastafels zijn helderwit aan de binnenkant en mat gekleurd aan de buitenkant. De serie is vervaardigd uit het door Villeroy & Boch ontwikkelde TitanCeram. Dit materiaal is geschikt voor badkamerdesign met een precieze vormgeving, dunne wanddiktes en scherpe randen.

De tijd dat het toilet puur werd gezien als noodzakelijk ruimte ligt ver achter ons. Het kleinste kamertje maakt inmiddels volwaardig deel uit van ons interieur en is steevast onderwerp van innovatie op het gebied van design, hygiëne en comfort. Villeroy & Boch toont de ViFresh, een spoelrandloos toilet met een geïntegreerd en nauwelijks zichtbaar vakje voor een toiletblok. Het vakje kan worden bijgevuld zonder daarbij de binnenkant van het toilet aan te hoeven raken. Voor wie op zoek is naar ultiem toilet-comfort, biedt de ViSeat toiletzitting uitkomst. De zitting is te verwarmen en beschikt onder andere over nachtverlichting.

Dankzij de gecombineerde eigenschappen van een toilet en bidet, biedt het nieuwe elektronische douchetoilet ViCleanU+ een zeer grote mate van veiligheid, comfort en efficiëntie, aldus de fabrikant. De verwarming van de zitting, waterdruk en watertemperatuur zijn individueel in te stellen. Het douchetoilet biedt daarnaast een snelle droging door middel van een föhn met warme lucht. Een automatische geurafzuiging zorgt altijd voor een aangename geur in de ruimte. De besturing met de afstandsbediening maakt elk toiletbezoek contactloos en hygiënisch. Het toilet heeft een nieuw compact en minimalistisch design.

De toilet-bedieningsplaten van ViConnect onderscheiden zich door een exclusief design dat optimaal met de diverse Villeroy & Boch meubilair-collecties kan worden gecombineerd. Kies een passend model in Chroom, Chroom edelmat of Wit. Of ga voor een opvallend glanzend accent met LED-verlichting in de kleuren Glass Glossy Black, White, Grey of Terra.

Voor een minimalistisch effect bieden de SlimSeats van Villeroy & Boch uitkomst. De toiletzittingen zijn ultradun, comfortabel, voorzien van softclose en kunnen losgekoppeld worden tijdens het schoonmaken.

Villeroy & Boch introduceert ook enkele badkamernoviteiten op de BadVak. Het douchepaneel uit de nieuwe Vivia collectie werd bekroond met een IF Design Award. Het paneel heeft een in hoogte verstelbare handdouche met magnetische houder en bevat een waterdicht opbergvak met softclose voor een handdoek en doucheproducten. Het kan worden gecombineerd met de Vivia douchekop, voorzien van zachte rainshower- en cascadefunctie.

[related_post themes=”text”]