Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Trane heeft het assortiment koelmachines voor Europa aanzienlijk uitgebreid. De mondiale specialist in klimaat- en koeloplossingen biedt vijf nieuwe gekoeldwatersystemen aan met een vermogen variërend van 20 kW tot 14.000 kW, voor toepassing in zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijfspanden, proceskoeling en de hotelsector in Europa.

Deze nieuwe systemen zijn leverbaar met geavanceerde regelsystemen en voorzien van innovatieve functies met betrekking tot efficiëntie en geluid, zodat aan de wensen van de klant op het gebied van capaciteit, prestaties en duurzaamheid kan worden voldaan.

 

De nieuwe systemen zijn: Trane RTHDevo (watergekoelde koelmachines met een vermogen tussen 500 kW en 1500 kW), Sintesis (luchtgekoelde koelmachines met een vermogen tussen 300 kW en 1500 kW), Stealth™ (de meest geruisloze luchtgekoelde koelmachine met een vermogen tussen 500 kW en 1050 kW); Series E™ CenTraVac™ (CenTraVac van de volgende generatie, met een vermogen tussen 2600 kW en14.000 kW) en Conquest (luchtgekoelde warmtepompen en koelmachines met scrollcompressor en een vermogen tussen 20 kW en 165 kW).

Voor meer informatie: www.trane.com en www.ingersollrand.com