Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Consumenten die dit najaar investeren in verduurzaming van hun verwarming  krijgen van Nefit tot 450 euro retour. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2017 en geldt voor Nefit cv-ketels, warmtepompen en zonlichtsystemen. De actie wordt landelijk onder de aandacht gebracht met een campagne op onder meer radio, internet en social media.

Voor een energierekening van 0 euro heeft de fabrikant de all-electric EnviLine lucht-waterwarmtepomp in huis. Voor een gasloze totaaloplossing kan de warmtepomp worden gecombineerd met een pv-systeem en een zonneboiler van de fabrikant. Ook een hybride oplossing is mogelijk. De HR-ketel wordt dan gecombineerd met een warmtepomp. De nieuwste generatie HR-toestellen van Nefit leveren vergeleken met een HR-ketel van 15 jaar oud een besparing op van zo’n 200 euro op jaarbasis bij een gasverbruik van 2.000 m2.

Cashback
Wie dit najaar een nieuw Nefit HR-toestel aanschaft, kan 100 tot 150 euro retour vragen via de website van Nefit. Voor een duurzame oplossing is het retourbedrag 150 tot 300 euro. Alle combinaties zijn mogelijk, waarbij het voordeel oploopt tot 450 euro.