Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Met de interface-module LinkPro brengt WOLF al haar producten online. Verwarming-, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen kunnen in combinatie bediend worden, dankzij de communicatie tussen de LinkPro en de SmartSet App (iOS en Android) of het SmartSet Portal via de internetbrowser. Met de App kan de gebruiker bijvoorbeeld de temperatuur veranderen in zijn woning, ook als hij niet thuis is. Daarnaast worden prestaties van het zonne-energiesysteem grafisch gepresenteerd.

De LinkPro biedt eenvoudige en duidelijke informatie voor de eindgebruiker en exacte monitoring van de WOLF apparatuur voor professioneel gebruik. Op afstand kan de status van het systeem worden bekeken en parameters kunnen worden aangepast. Voor de installateur is een volledig grafische weergave met actuele waarden beschikbaar, bijvoorbeeld van de luchtbehandelingskast. De WOLF LinkPro kan bedraad of draadloos via Wifi aangesloten worden op het internet.

De module kan aangesloten worden op het eBus systeem van de WOLF verwarmingssystemen, via Modbus aangesloten worden op de WOLF warmtekrachtkoppelingen en op de WRS-K regeling van de WOLF HR-WTW units en luchtbehandelingskasten.

De interface-module en de Smartset App  en Portal zijn beveiligd dankzij de 128-bits AES encryptie en serverlocatie in Duitsland. Toegang tot de WOLF SmartSet App en het WOLF SmartSet Portal is gratis.