Jaga introduceert een vrijstaande radiator die kan verwarmen en niet-condenserend kan koelen. De radiator is geschikt voor plaatsing bij grote raampartijen, etalages, wintertuinen en onder vensterbanken.

Dankzij de Twin warmtewisselaars is de Jaga Mini Vrijstaand Hybrid effectief voor het aanpakken van de koudeval bij grote raampartijen die doorlopen tot aan de grond. Er is geen straling naar het achterliggende glas en dus geen warmteverlies. De vrijstaande radiator is 28 centimeter hoog, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt.

Koelen en verwarmen
De radiator maakt gebruik van de Low-H2O technologie voor een lager energiegebruik en een maximale warmteafgifte. Dankzij de DBH-upgrade kan hij verwarmen bij lage watertemperaturen vanaf 30 graden. Daarnaast heeft de radiator het vermogen om een ruimte snel te koelen (niet-condenserend) in combinatie met een warmtepomp. Dit milieuvriendelijke koelsysteem kan de temperatuur in een ruimte zo’n 3 tot 5 graden laten dalen.
•             Capaciteit verwarming (Watt): 1648 – 10512
•             Capaciteit koeling (Watt): 276 – 1610
•             Hoogte: 28 cm
•             Lengte: 81 – 241 cm
•             Breedte: 13.0 – 18.0 cm

Eenvoudige installatie
De radiator is door één persoon te installeren. Het toestel is voorgemonteerd met geïntegreerde voeten, bestaande uit bekleding uit één stuk, leidingafdekkap, DBH set inclusief bediening, sturing en voeding 24 VDC.