Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Vasco, fabrikant van radiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling, heeft haar nieuwe website voorzien van tools die het selecteren van producten en diensten door eindklanten en installateurs aantrekkelijk maakt. Zo is er de Vasco Product Configurator voor radiatoren. Hiermee berekenen particulieren en professionals zelf hun Vasco-radiatoren op basis van parameters zoals de woonoppervlakte, isolatiegraad en leeftijd van de woning.

De Vasco Product Configurator selecteert de radiatoren die de gevraagde warmteafgifte leveren. Deze kunnen vervolgens verder worden geconfigureerd (model, kleur, accessoires). De eindklant: kan zo zijn volledige plan opslaan om achteraf te bespreken met een installateur.

Op de website is nu ook een Online Offerte tool te vinden. Via deze calculator voor vloerverwarming en ventilatie helpt Vasco installateurs op weg naar het passende prijsvoorstel voor hun klanten.

Andere tools en toepassingen die het gebruiksgemak verder verhogen, zijn de ‘dealer locator’, aparte omgevingen voor pers en professionals en een Vasco blog met artikelen voor bouwers en verbouwers.

Digitale toonzaal
De nieuwe Vasco-website (www.vasco.eu) is een digitale toonzaal voor de eindklant. Alle productgroepen (radiatoren, vloerverwarming, ventilatie, verwarming en koeling) krijgen een prominente plek in de hoofdnavigatie. Naast technische informatie biedt de website inspiratie aan particulieren, met schermvullende sfeerbeelden, downloadbare brochures en geïntegreerde Youtube-filmpjes.