Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 93 seconden

Den Braven Sealants heeft de geheel vernieuwde website www.denbraven.com uitgebreid met een handige online kit- en lijmwijzer. Hiermee helpt Den Braven onder andere aannemers en schilders bij het kiezen van de juiste producten voor de afwerking van hun werkzaamheden. Het doorlopen van twee eenvoudige stappen resulteert in een gericht advies voor gebruik van de meest geschikte lijm of kit.

De vernieuwde website bevat daarnaast een uitgebreide ‘knowledge base’. Daarin kan snel gezocht worden op specifieke informatie over verschillende marktsegmenten en onderwerpen, zoals bijvoorbeeld luchtdicht bouwen, passieve brandwerendheid en interieur afwerking.

 

Met behulp van de kitwijzer geeft de professional antwoord op de vraag ‘Welke kit heeft u nodig?’ De kitwijzer toont een dwarsdoorsnede van de woning, waar de verschillende soorten afwerking voor bijvoorbeeld gevelbouw, beglazing en ramen, sanitair, interieur afwerking en luchtdicht bouwen inzichtelijk zijn gemaakt. Vervolgens geeft de professional aan wat hij wil verbinden en welke speciale verbinding het betreft. De online kitwijzer adviseert het meest geschikte product en geeft ook direct een alternatief. De lijmwijzer werkt op dezelfde manier, alleen dan geeft de professional aan wat en waarop er verlijmd moet worden. Bekijk de handige online kit- en lijmwijzer op www.denbraven.com

 

Met deze kit- en lijmwijzer en de ‘knowledge base’ onderstreept Den Braven het belang om haar afnemers te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten voor specifieke toepassingen. Onder invloed van de Europese regelgeving worden de technische eisen die aan producten worden gesteld aangescherpt en verandert de samenstelling van producten. Om te zorgen dat afnemers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken investeert Den Braven veel in kennisoverdracht. De bouw van een zogenaamd kenniscentrum of Centre of Excellence in Oosterhout sluit daar geheel op aan. Naar verwachting is het pand eind 2014 gereed, waarna er trainingen, praktijkmodules en  andere activiteiten voor grotere groepen georganiseerd gaan worden.