De perfecte aanvulling op de inmiddels meer dan tachtig fysieke vestigingen van Warmteservice. Dat is de vernieuwde website warmteservice.nl. Zowel de zakelijke gebruiker als de handige doe-het-zelver kan op de site terecht voor inspiratie, productadvies en handige keuzehulpen voor de verschillende productgroepen.  

Na uitgebreid onderzoek onder de doelgroepen van warmteservice.nl, heeft het team van  Warmteservice samengewerkt met een vooraanstaand digitaal specialist om de website op  verschillende punten te vernieuwen. ‘Wat direct opvalt is het nieuwe websitedesign’, legt Sander de   Ruiter als teamlead e-commerce bij Warmteservice uit. ‘We zijn dicht bij ons vertrouwde ontwerp  gebleven, maar websitepagina’s ogen nu rustiger en tonen meer en grotere afbeeldingen om de  bezoeker nog beter te informeren.’

Een andere vernieuwing is de verbeterde integratie van behulpzame blogs in de website. ‘Die blogs  zijn nu prominenter zichtbaar’, vertelt Marketing Manager Bernedien Verburg. ‘Met name onder de motorkap is veel gesleuteld, waardoor wij veel sneller en onafhankelijker mee kunnen bewegen met alles wat er in onze branche speelt.’

Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de verkoop van producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen, is klaar voor de toekomst dankzij de vernieuwde Warmteservice-website die naadloos aansluit bij de fysieke vestigingen.

Neem snel een kijkje op het vernieuwde warmteservice.nl en ervaar de goede service die u gewend bent. Ga naar www.warmteservice.nl.