Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Maak nu gebruik van de volledig vernieuwde en verbeterde online Hybalans+ Calculator. De nieuwe calculator is een webbased tool waardoor het nu niet meer nodig is om software updates te installeren op uw computer. U maakt eenmalig een account aan en bent altijd verzekerd van de laatste versie om uw ventilatieberekeningen in uit te voeren. Overal en altijd!

Voordelen van het berekenen van ventilatieoplossingen:

  • De calculator geeft weer welke restrictieringen benodigd zijn om aan de behoefte per ruimte te voldoen. Hierdoor wordt het comfort verhoogd en is achteraf ventielen instellen niet meer nodig.
  • Aan de hand van de ventilatiebehoefte per ruimte wordt een capaciteitsberekening gemaakt om te kunnen kiezen uit een WTW-installatie of woonhuisventilator.
  • De gehele installatie zelf samenstellen inclusief WTW-materiaal, doorvoeren en accessoires. Zowel voor systeem C als systeem D.
  • Klaar met de berekening? Met een componentenlijst inclusief artikelnummers, restrictieringen en verbindingsstukken kunt u direct alle onderdelen bestellen. De klus is snel geklaard!
  • Maak uw account aan en start met een eerste online berekening voor een perfecte ventilatieoplossing.

Meer info: https://burgerhout.com/nl/nl/product/hybalans-calculator/