Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 115 seconden

Header-image-productgroep-VerlengdSteeds vaker worden installateurs geconfronteerd met steilere daken. Daar komt bij dat het dakpakket van woningen steeds dikker wordt door toenemende aandacht voor betere isolatie. Dat vraagt om langere doorvoeren. Ubbink heeft voor u het juiste antwoord op een veranderende bouwwereld! Ubbink biedt u verlengde versies voor de dakdoorvoeren van haar hoofdprogramma’s en verenigt prestatie met gemak.

MultiVent ventilatieprogramma
Dé oplossing voor kwetsbare ruimten, zoals keuken, badkamer en zolder. De MultiVent Basis zorgt voor natuurlijke ventilatie. Is die onvoldoende, dan pakt u de MultiVent Hybride; natuurlijk als het kan en mechanisch als het moet. Voor de nieuwste mechanische afvoersystemen kiest u de MultiVent 5V. Deze is ook als combi te verkrijgen met een extra afvoer voor bijvoorbeeld een wasdroger. Om uw zolderruimte te voorzien van verse lucht (toevoer) is er de MultiVent Zolderventilatie. Het MultiVent ventilatieprogramma zorgt voor een gezond binnenklimaat en verhoogt het wooncomfort.

Ubbink 5-serie
De Ubbink 5-serie is een complete lijn dakdoorvoeren die oplossingen biedt voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. Kiest u bijvoorbeeld voor de concentrische uitvoering van de Rolux 5G in combinatie met een verlengd broekstuk, dan wint u onderdaks maar liefst 43 cm aan lengte. Dat biedt u een uniek voordeel! Met de Rolux 5G of 5G Combi, de MultiVent 5V of 5V Combi en de SoloVent 5R kiest u niet alleen voor veiligheid en duurzaamheid, maar ook voor een modern en strak design en heel veel installatiegemak.

Kompakt 2.0-serie
De beproefde en onderscheiden Kompakt 2.0-serie bestaat uit de universele verzamelkap voor rookgas- en ventilatiesystemen met of zonder rioolontspanning, de Kompakt 2.0 WTW/MV-Riool,de Kompakt 2.0 MV Box voorzien van mechanische ventilatie en de Kompakt 2.0 WTW/WP voor luchtwarmtepompen. Deze serie biedt een oplossing voor alle dakhellingen (15°-55°); one type fits all! Eenvoudige montage door de haakse dakdoorbreking biedt u tijdsbesparing, veiligheid, zekerheid en gemak. Bovendien zorgt de minimale dakdoorbreking voor behoud van de isolatiewaarde. In de verlengde uitvoering pakt de Kompakt 2.0 met gemak dakdiktes tot 42,5 cm (leidinglengte onder schoorsteen 47,5 cm).

Productadvies op maat
Heeft u vragen over de verlengde doorvoeren van Ubbink? Kijk op www.ubbink.nl/verlengd voor meer informatie of bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300, bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via productadvieslijn@ubbink.nl.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!