Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Het Green Buildings Congres staat op 23 maart 2016 volledig in het teken van innovaties die bijdragen aan het verduurzamen van gebouwen. Meer dan 40 innovaties en startups op het gebied van verduurzaming van gebouwen presenteren zich aan 350 vastgoedbeslissers van 25 miljoen m2 aan gebouwen. De winnaar ontvangt de ABN AMRO Innovation Challenge Award 2016 ter waarde van € 10.000,-. Diverse topsprekers completeren de dag in de RAI Amsterdam, die gelijktijdig met de vakbeurs ‘Building Holland’ plaatsvindt.

In december 2015 is er een ambitieus klimaatakkoord gesloten in Parijs. Dit vergroot het potentieel van innovaties en startups uit ondernemersland Nederland aanzienlijk. Tijdens het congres staat de ‘Innovation Challenge’ centraal, waarbij een podium wordt gecreëerd voor de nieuwste, beste en meest inspirerende ideeën en innovaties op het gebied van verduurzaming van de bestaande bouw in Nederland.

Green Buildings 2016 vindt plaats op woensdag 23 maart 2016 in de RAI Amsterdam, gelijktijdig met de vakbeurs Building Holland. Het congres wordt georganiseerd door CFP en de RAI Amsterdam in partnership met de Dutch Green Building Council, MVO Nederland, NeVaP, Facility Management Nederland en Building Holland.

Aanmelden kan via: www.cfp.nl/green-buildings-2016-innovation-challenge