Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

LG Electronics (LG) heeft de Residential Air Conditioners (RAC) line-up uitgebreid met enkele nieuwe features. De nieuwste modellen maken gebruik van invertertechnologie, waardoor het energiegebruik bij verwarmen en koelen van ruimtes lager is zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties, aldus de fabrikant. Daarnaast beschermen filters tegen virussen en allergenen die zich door lucht verspreiden en zorgen ze voor een schone lucht. Bijna alle airconditioners zijn dit jaar te koppelen aan een buitendeel uit de Multi Serie van LG.

Door de implementatie van smart-technologie kunnen de airconditioners waar dan ook worden bediend dankzij de ingebouwde wifi-functie. Deze directe wifi-verbinding is toegepast op bijna alle RAC modellen. De artcool-units in de RAC line-up hebben daarnaast een nieuw design gekregen om nog beter aan te sluiten bij het interieur van de kamer, van klassiek tot modern.

Richard de Waal, directeur bij LG Air Solutions Benelux, over de nieuwe features: “Met deze toevoegingen bieden onze airconditioners nog meer comfort, gebruikersgemak en energie-efficiëntie. We vertrouwen op de kwaliteit van de airconditioners die wij leveren en daarom bieden wij tien jaar garantie op de compressor. Hiermee geven we de consument zekerheid.”

[related_post themes=”text”]