Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

Op 2 november a.s. organiseren Lente-akkoord, VLA en ISSO gezamenlijk de Dag van de Binnenlucht. Tijdens deze dag komen de nieuwste inzichten en innovaties aan bod aangaande een goed geventileerde woning. Een woning goed isoleren én tegelijk ook goed ventileren klinkt vaak nog als een tegenstelling, aldus de organisatoren. ‘Maar hoewel ventileren energie kost, is het noodzakelijk voor ieders gezondheid.’

De dag begint met plenaire lezingen van onder andere key-note spreker Michael Rutgers, directeur van het Longfonds. Vervolgens zijn er verschillende deelsessies, waaronder:
-een luchtdichte woning ventileert beter (o.a. André Meester (VLA) en Willem Koppen (Koppen Bouwadvies)):
-gezonde kooklucht (o.a. Claudia Bouwens (Lente-akkoord) en Piet Jacobs (TNO));
-de wondere wereld van Bbnnenlucht. Stroomt de lucht zoals de pijltjes in de tekening of gaat het in het echt toch iets anders? (o.a. Marco Hofman (ISSO) en Rob van Holsteijn (VHK))
-‘binnenlucht voor dummies’. Praktische informatie voor bewoners (o.a. Milieu Centraal en Onno van Rijsbergen (Woonbond)).

De Dag van de Binnenlucht vindt plaats op donderdag 2 november 2017. Locatie: congrescentrum 1931 in Den Bosch. Ontvangst vanaf 9.30 uur. Start inhoudelijke programma van 10 tot 15.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Voor wie?
De Dag van de Binnenlucht is gericht op iedereen die betrokken is bij wonen en woningbouw, zowel bewoners als bouwprofessionals: consumenten, corporatiemedewerkers, projectontwikkelaars, bouwers, installateurs, adviseurs, vastgoedbeleggers, ambtenaren gemeenten en rijksoverheid, fabrikanten en toeleveranciers. Er is maximaal plaats voor 200 deelnemers.

Deelnamekosten
Deelnamekosten bedragen €95 per persoon. Leden van VACpunt Wonen en leden van huurdersorganisaties van de Woonbond zijn vrijgesteld van deelnamekosten.

Aanmelden kan hier.