Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Op woensdag 12 maart ging de eerste schop de grond in voor de nieuwbouw van ebm-papst Benelux. Deze nieuwe thuisbasis wordt gebouwd aan industrieterrein Bemmer IV te Beek en Donk. Op ongeveer 8000 m² zal onder andere een high-end magazijn gebouwd worden waarmee zij de positie op de Benelux markt kunnen versterken en hun klanten een nog betere service kunnen verlenen.

 

Woensdag 12 maart gaven de heren Ad van Nistelrooij (directeur ebm-papst Benelux), H. Ubachs (Burgemeester Gemeente Laarbeek), H. Vereijken (Wethouder Gemeente Laarbeek) Thomas Borst (Managing Director Sales & Marketing ebm-papst Group) en Karsten Fuchs (Director Sales ebm-papst Europe) het officiële startschot voor de nieuwbouw van ebm-papst Benelux. De opening van het pand staat gepland voor het najaar van 2014.

Om nog beter aan de wensen en behoeften van de klanten te kunnen voldoen was een flinke uitbreiding en modernisering van het magazijn noodzakelijk. Een high-end magazijn met een oppervlakte van maar liefst 1500 m2 gaat ervoor zorgen dat ebm-papst Benelux nog beter kan inspelen op de huidige dynamische markt. Daarnaast zal ebm-papst Benelux een beroep doen op duurzame energiebronnen en nieuwe technologieën. “Door een zo energieneutraal mogelijk pand te bouwen, zeggen we niet alleen GreenTech, maar zijn en werken wij ook daadwerkelijk GreenTech”, aldus Ad van Nistelrooij, directeur ebm-papst Benelux.

(Op de foto, van links naar rechts: Karsten Fuchs, Thomas Borst, Ad van Nistelrooij, Hans Ubachs, Hans Vereijken)

Voor meer informatie: www.ebmpapst.nl