Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

SopraWestern Airconditioning introduceert de Sopra ventilatorconvector. De Sopra is speciaal ontwikkeld voor montage boven een verlaagd plafond en is aan te sluiten op kanalen met roosters. De unit wordt toegepast in de particuliere en commerciële sector. De Sopra is geschikt om te koelen of verwarmen en is leverbaar in 5 modellen. De range heeft een koelvermogen tussen 4 en 18 kW en een verwarmingsvermogen tussen 5,4 en 23,4 kW.

De Sopra wordt standaard geleverd in een horizontale uitvoering, enkelvoudige omkasting, warmtewisselaar met 3 rijen en ac-ventilatoren. Optioneel is beschikbaar: een verticale uitvoering, omkasting met dubbele panelen, warmtewisselaar met 4 of 6 rijen, dx-blok en ec-ventilatoren. De filters zijn eenvoudig te reinigen. De standaard Sopra kan 70 Pa externe druk overbruggen en de ‘high pressure’ uitvoering tot 150 Pa.

De Sopra is uit te breiden met diverse accessoires, zoals 2-weg en 3-weg waterkleppen, een condenspomp, elektrische verwarming, verschillende soorten filters, verschillende soorten plenums en mengboxen. Dit alles maakt de Sopra zo flexibel dat hij toe te passen is in nagenoeg elk project.

Voor meer informatie: www.western.nl