Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Ventilair Group Nederland uit Eersel heeft de activiteiten van AirFan uit Nijverdal overgenomen. De bedrijven zullen hun jarenlange ervaring op het gebied van ventilatie gaan bundelen. Ventilair Group Nederland is distributeur en fabrikant van ventilatieproducten voor woningbouw en utiliteit en ruim 30 jaar specialist op het gebied van ventilatieoplossingen. AirFan is 25 jaar importeur, exporteur, leverancier en adviseur van ventilatoren en ventilatiesystemen en al geruime tijd één van de grootste klanten van Ventilair Group in Nederland.

De overname van AirFan biedt Ventilair Group een uitbreiding op de huidige weg naar de markt, hetgeen in lijn ligt met de groeistrategie van de organisatie. Daarnaast beschikt AirFan als distributeur van voornamelijk residentiële ventilatieproducten voor de Nederlandse markt over een aantal exclusieve distributieovereenkomsten. De overname biedt Ventilair Group de mogelijkheid om deze producten aan te bieden aan het bestaande eigen klantenbestand.

De activiteiten van AirFan worden onder de huidige naam voortgezet vanuit de vestiging in Nijverdal. Voormalig eigenaar van AirFan, Rob Brinkman, zal vanaf heden deel uitmaken van het management team.