Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

Euro-Index introduceert met de Ti90 en Ti95 twee nieuwe warmtebeeldcamera’s van Fluke. Deze camera’s bieden een kwaliteit, functionaliteit en ergonomie die uitzonderlijk is in hun prijsklasse. Beide modellen zijn compatibel met het draadloze Fluke Connect systeem.

Deze instrumenten zijn focus free, bieden een meetbereik van -20C tot +250C en een thermische resolutie van respectievelijk 80 x 60 en 80 x 80 pixels. De gebruiker staan diverse kleurpaletten ter beschikking, waarmee heldere en contrastrijke beelden worden weergegeven op het grote 3,5” kleurenscherm. De Li-Ion accu is voorzien van een handige laadstatus indicatie met LED’ s en biedt een lange gebruiksduur.

Beide modellen worden geleverd met diverse accessoires, waaronder SmartView analyse en rapportage software en een 8 GB SD-kaart. Model Ti95 is voorzien van IR-Fusion technologie voor het combineren van warmtebeelden met normale foto’s. Dit model biedt tevens markers voor Hot en Cold spots. U heeft al een Fluke Ti90 warmtebeeldcamera voor slechts € 1195,-. Uiteraard kunnen ook deze warmtebeeldcamera’s worden gekalibreerd in het EURO-INDEX kalibratielaboratorium.

Voor meer informatie: www.euro-index.nl