Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

testoDe nieuwe testo 330i rookgasanalyser is een combinatie van betrouwbare testo technologie en het nieuwe meten, waarbij u het meetinstrument op afstand kunt bedienen en tegelijkertijd op de locatie de meetrapporten kunt maken, analyseren en verzenden.
Als basis voor dit nieuwe instrument heeft testo de meest duurzame rookgasanalyse technologie gebruikt, namelijk die van de huidige testo 330LL rookgasanalyser, waardoor de testo 330i over een aantal zeer interessante kenmerken beschikt.

– LongLife sensoren die tot 6 jaar meegaan. Dit betekent, standaard 5 jaar garantie op het instrument en de meetcellen zonder enige vorm van service contract. Dankzij de verdunning en een meetbereik van 30.000 ppm CO is het overbelasten van de meetcellen niet meer mogelijk.
– De testo 330i is geschikt voor metingen conform OK-CV en SCIOS scope 1. De bediening van het meetinstrument en van het display gebeurt door middel van de Bluetooth en de testo 330i app, in combinatie met een Smartphone/Tablet. Zo beschikt u te allen tijde digitaal over alle relevante parameters.
– Na de meeting stelt de app u in staat om eventueel een foto (als referentie) en/of een opmerking in het rapport toe te voegen en kunt u deze gelijk naar uw klant of uw werkgever verzenden.

Voor meer informatie: www.testo.nl