Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

De nieuwe VDE tangen die Berner deze maand op de markt brengt, gooien hoge ogen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design. De 3-componenten handgrepen liggen goed in de hand, en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik. De multi-functionele ergo tangen ontlasten handen en gewrichten en zorgen ervoor dat er zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen makkelijk gewerkt kan worden.

 

De speciaal ontworpen handvatten zijn uit diverse materialen samengesteld. De grip-zones, bestaande uit 3 componenten met een verschillende hardheid, zijn ontwikkeld op basis van de meest actuele kennis op het gebied van ergonomie. Deze combinatie vergroot aan de ene kant de grip, aan de andere kant reduceert het vermoeidheid. Bovendien zorgen de hardere componenten en uitgekiende geometrie voor een optimale krachtoverdracht.

 

De nieuw ontworpen afglijstop en geïntegreerde stootdempers garanderen veilig werken. En wie kent het probleem niet dat het bijna onmogelijk is te werken met een rechte tang op moeilijk bereikbare plaatsen waarbij de gewrichten doorgaans flink belast worden? Berner heeft hiervoor nu de oplossing met de nieuwe VDEcombinatietangen met een hoek van 45 graden.

Voor meer informatie: www.berner.nl