Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

Nexans VD BoxDe eenvoudigste ideeën blijken vaak de beste te zijn. Soms vergt optimalisatie geen nieuwe materialen maar kan men met bestaande ingrediënten een totaal nieuwe, succesvolle formule ontwerpen. De nieuwe VD box van Nexans is daarvan een voorbeeld.

Nexans levert Profwire® VD-draad nu ook in een gekleurde doosverpakking, de kleur van de doosverpakking is identiek aan de kleur van het VD-draad. Hierdoor ontstaat een gemakkelijke kleuridentificatie, ook op afstand. Niet langer een zoekplaatje in het magazijn, de winkel of de werkvloer dankzij de unieke gekleurde dozen. Bovendien is de VD box van Nexans uitgevoerd in speciaal extra stevig waterbestendig karton, gemakkelijk bij werkzaamheden in een vochtige omgeving of bij slecht weer. Door de lage wrijvingscoëfficiënt en innovatieve doosverpakking glijdt Profwire® VD-draad van Nexans beter door buizen en versnelt zo de intrekbaarheid.

Profwire® VD-draad in de nieuwe VD box is verkrijgbaar in 1,5 mm² zwart, 2,5 mm² blauw, 2,5 mm² bruin en 2,5 mm² groen/geel, in verpakkingen van 100 meter.

De nieuwe VD box is verkrijgbaar naast de reeds bestaande verpakkingsvormen van Nexans.

Voor meer informatie: www.nexans.nl/vdbox