Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Viega_Visign_for_PublicHet programma Visign bedieningsplaten is verder uitgebreid. Nieuw in het programma is de Visign for Public afbouwset voor handmatig bediende urinoirspoelsystemen.

De nieuwe afbouwset voor Visign for Public is vervaardigd van roestvast staal. Deze materiaalvariant kenmerkt deze bedieningsplaten en maakt de Visign for Public goed bestand tegen vandalisme. De bedieningsplaat leent zich dan ook bij uitstek voor openbare omgevingen, waar het risico op beschadigingen groot is en verlangd wordt dat de bedieningsplaat in hoge mate vandaalbestendig, solide, onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen is. Hierbij kan worden gedacht aan ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden, stations, scholen, zwembaden, kantorencomplexen, e.d..

Naast de uitvoering in RVS-kleur, die met name wordt toegepast in openbare ruimten, is er ook een wit metalen uitvoering leverbaar. Deze is zeer geschikt voor omgevingen waar hogere eisen worden gesteld aan de uitstraling. Hierbij kan onder meer worden gedacht aan kantoren.

Ondanks de robuuste uitvoering kent de bedieningsplaat een geringe opbouw-hoogte, waardoor het paneel slank en esthetisch fraai oogt. De bedienings-platen laten zich verder eenvoudig reinigen en bedienen.

De nieuwe urinoir-bedieningsplaat is geschikt voor bediening vanaf de voor- of bovenzijde. Inbegrepen bij de levering zijn een cartoucheventiel, bevestigings-frame en bevestigingsmateriaal.

Voor meer informatie: www.viega.nl