Technisch dienstverlener Van Dorp krijgt per 1 december 2019 een vestiging in Groningen. Het familiebedrijf zich van hieruit richten op de uitvoering van diverse Railinfra-werkzaamheden voor verschillende NS-stations in de regio. Daarnaast neemt de vestiging het Technisch Beheer van de gebouwgebonden installaties voor bestaande en nieuwe klanten uit de regio voor haar rekening.

De aanleiding voor het oprichten van een vestiging in Groningen, is het scoren van een aantal percelen (E&W) van de NS. Van Dorp voerde al Railinfra-werkzaamheden uit vanuit de vestiging Zevenaar, maar zal deze dienstverlening nu ook vanuit de vestigingen Almere, Heerenveen, Hengelo en Groningen gaan uitvoeren. Dit gebeurt onder leiding van Louis Ambergen.

Klantenkring verder uitbreiden
De vestiging biedt bovendien de mogelijkheid om de bestaande klanten in de regio sneller te bedienen en het aantal te rijden kilometers tot een minimum te beperken. In de toekomst zal er ook worden gekeken naar mogelijkheden om de klantenkring verder uit te breiden. De vestiging Groningen zal worden aangestuurd vanuit de vestiging Heerenveen, waarmee de verantwoordelijkheid komt te vallen onder Jelmer Batteram en Regiodirecteur Gijs Folmer.

Op onze nieuwsbrief abonneren