Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Van zondag 8 t/m dinsdag 10 oktober vindt de vakbeurs House Of Direct Suppliers (HODS) plaats. Het betreft een samenwerking tussen acht Nederlandse leveranciers uit de sanitair wereld. Alle deelnemers zijn direct suppliers en leveren hun producten rechtstreeks aan retailers en installateurs.

Aan deze editie van de kleinschalige vakbeurs doen de volgende bedrijven mee: Instamat, Hotbath, Rowe, Sanibell, Sunshower, Teunissen & Becking, Compusoft en TECE. Zij laten in Nijkerk hun nieuwste producten zien en tonen de allerlaatste trends.

Zo toont één van de deelnemers, Instamat, noviteiten op het gebied van designradiatoren. Gepresenteerd worden onder andere de Iskol, een designradiator in de vorm van een ladder. Ook zijn de designradiatoren Stretta, Teso Color, Volata en een nieuw concept te bewonderen. Verder introduceert deze exposant een assortiment badkameraccessoires van het Deense designmerk Södahl.

De beurs vindt plaats in Hart van Holland te Nijkerk en is speciaal voor installateurs, sanitair showrooms en bouwmaterialen handelaren. Meer informatie is te vinden op www.houseofdirectsuppliers.nl.