Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

header1De vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2017 die plaatsvindt in de Utrechtse Jaarbeurs op 25, 26 en 27 januari zal tussen de vier- en vijfhonderd exposanten tellen, zo schat de beursorganisatie in. De beurs zal worden aangevuld met 64 symposia en tientallen themapresentaties van standhouders. HoLaPress Congresbureau organiseert gezamenlijk met de Stichting Dag van de Werkplek de kennisoverdracht tijdens de vakbeurs. Dat doen zij in samenwerking met tientallen facilitaire (branche-)organisaties, facilitaire media, en andere facilitaire partijen. Een groot aantal is inmiddels gecontacteerd en heeft zijn medewerking toegezegd. Daarnaast gaat de stichting Dag van de werkplek nog dit voorjaar gesprekken aan met tientallen facilitaire brancheorganisaties om hun belangstelling voor deelname te vragen. Naast de organisaties zullen ook individuele personen worden uitgenodigd om tijdens een van de symposia te spreken. Daarvoor start op 1 mei een Call for papers, die op 31 juli sluit. Op basis van de aanmeldingen en de wensen van de tientallen samenwerkingspartners op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer zal tijdens de zomermaanden een programma worden vastgesteld.
Voor medio juni staat in de Jaarbeurs een voorlichtingsbijeenkomst gepland voor kennisdelers en (potentiële) sprekers. Daar kunnen alle belangstellenden informatie krijgen, zich inschrijven voor het houden van een lezing, de leden van de inhoudscommissie aanspreken én een zaal van het zalencentrum op ware grote bezoeken.
De aftrap van dit grootscheepse kennisevenement op de beursvloer van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs gebeurt door een openingscongres voor maatschappelijk Nederland: “Daar wil ik nog niet teveel over kwijt, maar aangenomen mag worden, dat vertegenwoordigers van de sociale partners, facilitaire brancheorganisaties, overheid, bedrijfsleven, zorg en onderwijs meest aanwezig zullen zijn. Samen met de Jaarbeurs-directie zal dit een daverende opening van de Dag van de werkplek gaan vormen, die beslist landelijk veel aandacht zal trekken”, aldus voorzitter Peter van Oosten van de stichting Dag van de werkplek.

[related_post themes=”text”]