Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

De sterren staan gunstig voor wie in de renovatiewereld actief is. Twee fenomenen scheppen immers extra marges die glashelder aantonen dat deze markt er meer dan ooit staat. Het grote renovatiepotentieel met zijn honderdduizenden woningen in Nederland enerzijds en tal van fabrikanten waaronder Duco die klaarstaan met vernieuwende producten ter ondersteuning van de steeds groeiende renovatie- en vervangingsmarkt. Zoals de EasySwitch vervangingsplaat.

‘Vakmanschap is meesterschap’ wordt wel eens vaker gezegd. Die kunde is echter niet langer van toepassing bij ventilatieboxen die dringend aan vervanging toe zijn. Want dit wordt met de EasySwitch voortaan kinderspel, zegt Duco.

Deze ‘universele’ vervangingsplaat laat immers toe om een verouderde ventilatiebox in een renovatieproject zonder hak- en breekwerk te vervangen door de DucoBox, die deel uitmaakt van de nieuwe generatie mechanische ventilatieboxen. Tot begin 2017 was er bij Duco de keuze tussen de fluisterstille DucoBox Silent en de slimme DucoBox Focus, maar voortaan kan er ook aanspraak gemaakt worden op de DucoBox Silent Connect met zijn mogelijkheid tot bekabelde communicatie.

Na plaatsing tegen de wand kan de unit zonder enige problemen in de plaat geklikt worden. Dat betekent bijgevolg een besparing in werktijd én in de portemonnee.