Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

IHansa_Bluebox_Milieun nauwe samenwerking met SHK-professionals heeft Hansa het nieuwe inbouwsysteem HansaBluebox voor de mengkraanseries en thermostaten uit de segmenten Hansa|Living en Hansa|Home ontwikkeld: het product werd steeds op de behoeften van de verwerker afgestemd.
De inbouwsysteem is ontworpen voor alle courante installatiesystemen- en types en past op elke ondergrond. De bouw van de basiseenheid vereenvoudigt de montage. Het systeem werd volgens het ‘stopcontact’-principe ontwikkeld. Dit betekent dat tijdens de ruwbouwfase enkel de basiseenheid in de muur wordt ingebouwd. Design en functie kunnen later worden bepaald. De installateur kan dus met één uniek inbouwsysteem inspelen op verschillende inbouwsituaties en consumentenbehoeften.

De HansaBluebox beschikt over een rotatiesymmetrische opbouw met naar wens ½-duim- of ¾-duim-ingangen. Met een afstand van 31 millimeter tussen de aansluiting en de muur en een brede speelruimte van 75 tot 105 millimeter bij de inbouwdiepte biedt ze maximale vrijheid voor de installatie. Bij de inbouw kan volgens de fabrikant zo goed als niets verkeerd lopen. Zo worden de functie-eenheden met onverliesbare schroeven op de basiseenheid gefixeerd en bestaat er voor vrijwel elk mogelijk probleemgeval een passende correctie adapter. Praktisch eigenschappen zijn verder: contactpunten voor de waterpas, een centrale doorn voor het puntlassen van snelbouwpanelen en snijribben.