Met de Swegon GOLD RX/HC units heeft Auerhaan-Klimaattechniek luchtbehandelingsunits in huis, voorzien van een geïntegreerde inverter warmtepomp en regeling. De units zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als verduurzamingsprojecten.

Bij de units de integratie tussen warmtepomp en luchtbehandelingsunit zowel mechanisch als qua besturing al uitgevoerd. Dit scheelt tijd en dus kosten wat betreft engineering en montage. Bovendien is er minder kans op faalkosten.

De aansturing van de luchtbehandelingsfuncties én warmtepomp zijn ondergebracht in één regeling en één bedieningsunit. Het samenbrengen van deze functies in een regeling zorgt voor een balans tussen een prettig comfort en een laag energiegebruik.

De besturing van de unit is voorzien van een webserver waardoor deze lokaal en via internet te bedienen is. Ook is de unit voorzien van communicatiemogelijkheden (o.a. MODbus, BacNet) voor integratie met een GBS.

De luchtbehandelingsunits zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van ca. 2.500 m3/h tot circa 24.000 m3/h. De units zijn compact gebouwd en flexibel in configuratie. Ze zijn leverbaar voor zowel buitenopstelling als binnenopstelling.

Op onze nieuwsbrief abonneren