Technisch dienstverlener Unica heeft directeuren benoemd voor drie verschillende divisies. Alle drie zijn ze per 1 januari jl. aangesteld in hun nieuwe functie.

Arjen Leenhouts (52) is directeur geworden van Unica Energy Solutions. Dit energiecluster van Unica bestaat uit Unica Energy Solutions en Hellemans Consultancy. In zijn nieuwe functie gaat hij de activiteiten van de twee bedrijven verder integreren en uitbouwen. Arjen blijft tevens directeur van Hellemans Consultancy. Dit energie-inkoop adviesbureau werd in 2015 overgenomen door Unica. Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in ontwerp, realisatie, beheer en exploitatie van WKO’s, energieprestatiecontracten en energie- en duurzaamheidsadvies.

Laura Renirie (30) is aangesteld als nieuwe directeur van Unica Building Services Eindhoven. Zij is sinds 2014 werkzaam voor Unica en heeft als opdracht meegekregen om de activiteiten van Unica Building Services in de regio de komende jaren verder uit te breiden. Na haar bachelor Industrial Engineering startte ze haar carrière als technisch trainee en consultant bij HVL. In 2014 kwam zij in dienst bij Unica Oosterhout. Al enige tijd opereerde ze als rechterhand van de directie in Oosterhout, sinds begin 2018 in de functie van Commercieel Manager.

Tot slot is Maurice Peeters (42) de nieuwe directeur van Unica Building Services Venlo. Hij is al 15 jaar verbonden aan Unica en heeft gedurende zijn loopbaan diverse functies binnen verschillende bedrijfsonderdelen ingevuld. In 2009 werd hij bij Unica afdelingshoofd van de projectenafdeling in Venlo en vervolgens was hij werkzaam als Manager Projecten voor de regio Zuid. Met Peeters als directeur verwacht de Limburgse vestiging de stabiliteit en het groeiperspectief te versterken. Voor zijn carrière bij Unica was hij 5 jaar werkzaam bij Belden Wire & Cable in Venlo.


Vlnr. Arjen Leenhouts, Laura Renirie en Maurice Peeters