Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 85 seconden

Branchevereniging Uneto-VNI heeft een overeenkomst afgesloten met Fleetmatics, leverancier van wagenparkbeheeroplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. De overeenkomst behelst dat de branchevereniging het wagenparkbeheersysteem Reveal als preferred systeem kenmerkt voor de installatiebranche. “Als branchevereniging zijn we altijd op zoek naar manieren om onze leden vooruit te helpen”, zegt Erik van Engelen, directeur van Uneto-VNI. “Deze samenwerking met Fleetmatics is daar een voorbeeld van. Hun systeem helpt onze leden om te besparen op brandstofkosten, de veiligheid van werknemers te verhogen en het maximale te halen uit hun onderneming.”

‘Fleetmatics Reveal geeft bedrijven inzicht in de actuele gps-locaties van hun chauffeurs’, zo legt Uneto-VNI de keuze voor dit systeem uit. ‘Deze informatie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om effectief en snel te reageren op spoedopdrachten zonder dat de planningsafdeling eerst hoeft te bellen met de verschillende chauffeurs om te achterhalen wie het dichtst in de buurt is. In het dashboard is het voor installatiebedrijven bovendien mogelijk om te zien wat voor rijstijl hun chauffeurs erop na houden. Het betreft inzicht in rijgewoontes, zoals onnodig stationair draaien, agressief optrekken, te hard rijden en ander gedrag dat van invloed is op brandstofverbruik en veiligheid op de weg. Verder is het mogelijk om alerts in te stellen, bijvoorbeeld als een voertuig naar de garage moet voor gepland onderhoud. Dit kan bedrijven weer helpen om de kans op pech onderweg te verkleinen.’

 “Een groot aantal bedrijven in de installatiebranche is al bekend met de voordelen die Fleetmatics Reveal ze biedt”, zegt Jan Willem Doornbos, marketing manager Benelux van Fleetmatics. “Dankzij de samenwerking met Uneto-VNI verstevigen we onze positie in deze markt en kunnen nog meer bedrijven hun bedrijfsprocessen en dienstverlening naar een hoger niveau tillen.”

[related_post themes=”text”]