Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 105 seconden

De kranten staan er vol mee en het kabinet lanceert een voorlichtingscampagne; ongevallen door koolmonoxidevergiftiging. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nagenoeg alle ketelfabrikanten dit jaar zowel zowel concentrische als parallelle uitvoeringen van hun toestellen af-fabriek beschikbaar hebben. Ook geven steeds meer installateurs de voorkeur aan concentrisch.
Ubbink was vorig jaar al klaar voor concentrisch en lanceerde het failsafe en foolproof programma UbiFit Concentrisch Push-Fit in combinatie met het VSK Award 2016 onderscheiden beugelprogramma van Ubbink! UbiFit Concentrisch Push-Fit staat voor veilig, eenvoudige installatie, snelle verwerking, fraaie afwerking en aantrekkelijk geprijsd!

Veilig installatiegemak!
Inkorten, afschuinen en afbramen van de concentrische verlengstukken is eenvoudig, want de kunststof binnenbuis is zeer gemakkelijk uit de kunststof buitenbuis te halen. Ook de montage is simpel, doordat u de lichtgewicht onderdelen kunt koppelen zonder het gebruik van glijmiddel of water. Met het push-fit systeem klikt u de onderdelen snel in elkaar. UbiFit Concentrisch Push-Fit is voorzien van afstandhouders en een geleidingsring aan de bovenzijde, zodat de insteek altijd correct is. Het systeem is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor minder gevoelig voor schade en bovendien uitzetting en krimp bestendig. Voor het veilig beugelen van concentrische leidingen en dakdoorvoeren biedt Ubbink muurbeugels en dakbeschotbeugels.

Compleet programma
Met UbiFit Concentrisch Push-Fit 60/100 heeft u een compleet systeem dat bestaat uit:

§  Verschillende lengtes verlengmateriaal

§  Bochten 45° en 87°

§  Slimme montagebeugel

§  Rolux 5G PP dakdoorvoer aansluitmaat 60/100

§  Rolux 5H Muurdoorvoer aansluitmaat 60/100

§  Rolux 5H Muurdoorvoer Telescoop

§  Slimme dakbeschotbeugel

Voordelig
Ubbink produceert UbiFit Concentrisch Push-Fit volledig in eigen huis. Het is aanzienlijk goedkoper dan traditionele concentrische klemband-systemen en kost u gemiddeld genomen evenveel als een enkelwandig systeem! Bovendien hoeft u minder te beugelen ten opzichte van een parallelle situatie. Met Ubbink kunt u prijsbewust kiezen voor veiligheid!

Fraaie afwerking
UbiFit Concentrisch Push-Fit biedt ook een fraai afgewerkte installatie, doordat er slechts één leiding tussen de ketel en de dak- of muurdoorvoer loopt.

Productadvies op maat
Voor vragen over UbiFit Concentrisch Push-Fit en het beugelprogramma kunnen de verwerkers terecht bij de Ubbink Productadvieslijn. Onze specialisten adviseren hen graag met directe telefonische ondersteuning of per e-mail via productadvieslijn@ubbink.nl.