Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

Weidmüller heeft zijn tweede-generatie tweepolige spanningstesters uitgerust met extra functies en zijn programma tevens verder verbeterd. Weidmüller biedt gebruikers een breed scala van spanningstesters, die allemaal met handige functies zijn toegerust die de bediening vergemakkelijken en waarmee normconform testen gegarandeerd is.

 

De Combi-Check, Combi-Check Pro, Digi-Check en Digi-Check Pro tweepolige spanningstesters hebben zowel een visuele display als een nieuwe akoestische functie (zoemer) voor het testen van continuïteit en spanning; de Multi-Check en Master-Check varianten zijn elk uitgerust met een visueel display. De spanningstesters (beschermingsklasse IP65) hebben een brede functionaliteit, zoals het controleren dat er geen spanning aanwezig is, een brede range van normconforme spanningsmetingen, het testen van roterende velden en het aansluiten van belastingen.

 

Weidmüller hecht ook veel belang aan een eenvoudige bediening en goede leesbaarheid. Een lichtsensor activeert het verlichte LCD scherm, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd. Het batterijcompartiment is ook verbeterd. De opener van het niet-uitneembare batterijcompartiment is ingebouwd in het meetsonde deksel.

De tweepolige spanningstesters zijn gecertificeerd overeenkomstig de geldende normen (DIN VDE 0682-401:2011, DIN EN 61243-3:2010) en kunnen voor alle mogelijke doeleinden worden gebruikt dankzij hun brede meetbereik van 0,3 V tot 690 V. Gelijk- en wisselspanningen worden automatisch gedetecteerd.

Voor meer informatie: www.weindmuller.nl