Daikin heeft een tweede Experience Center geopend in Thialf, Heerenveen. In dit belevingscentrum presenteert de fabrikant energiezuinige binnenklimaatoplossingen die Nederland helpen te verduurzamen. Daikin is hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB). Eerder werd een belevingscentrum in Breukelen geopend.

Het centrum in Thialf is duurzaam gebouwd en multifunctioneel: consumenten kunnen op afspraak de Daikin toepassingen op het gebied van airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling en koudetechniek beleven terwijl installateurs met (praktijk)trainingen en product infosessies kennis opdoen.

Iconische plek
Directeur Daikin Nederland Edwin Hoogerwerf licht toe: “Als hoofdsponsor van Schaatsend Nederland zijn we verheugd dat we op zo'n iconische plek het tweede Daikin Experience Center openen. Een mooie plek waar consumenten al onze mogelijkheden om gasloos te verwarmen én koelen kunnen ontdekken en installateurs belangrijke kennis kunnen opdoen. De twee centra bieden ons bovendien een podium om noviteiten aan de markt te presenteren.”

 

 

Daikin opent energieneutraal R&D centrum

Daikin Europe N.V. opende onlangs zijn nieuwe energieneutrale ontwikkelingscentrum in Gent met ultramoderne testkamers voor duurzame warmtepompen. Een investering van ...

Daikin start fabriek voor warmtepompen in Polen

Daikin Europe gaat 300 miljoen euro investeren in een nieuwe fabriek in het Poolse Łódź. In juli 2024 gaat de ...

Daikin breidt circulaire koudemiddel strategie uit

Daikin Applied Europe heeft onlangs zijn L∞P programma uitgebreid en gaat gecertificeerd, gerecycled R-134a-koudemiddel gebruiken voor koudwatermachines/warmtepompen. De doelen van ...