Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 95 seconden

Honeywell Round ConnectedHoneywell heeft zijn Round Connected geüpgraded. Hiermee is de Round Connected in staat de verwarming in twee afzonderlijke zones te regelen. Dat levert de gebruiker nog meer comfort en energiebesparingen op. Vanaf nu zijn twee Round Connected-thermostaten te koppelen aan één internetgateway, die de gebruiker vervolgens bedient via de Total Connect Comfort-app.

Een reeds geïnstalleerde Round Connected, kan eenvoudig geüpgraded worden zonder dat daarvoor een extra gateway aangeschaft moet worden. De installateur monteert eenvoudig een zoneklep in de leiding, waardoor er twee verschillende zones ontstaan. Zodra de beide zones worden voorzien van een Round Connected thermostaat, ziet de Honeywell-app deze configuratie automatisch. Het systeem werkt draadloos, waardoor geen hak- en breekwerk nodig is.

Tot 55 procent[i] van de gemiddelde Nederlandse energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Door energiebewuster te stoken, kan een huishouden gemiddeld 275 euro  (22 procent) per jaar op de energierekening besparen. Dit blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. De Round Connected is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houden mensen met een onregelmatig leven – ook als ze niet thuis zijn – altijd de controle over wanneer en hoe zij hun huis verwarmen. Of ze nu later thuiskomen, of alleen de bovenverdieping willen verwarmen, overal houden gebruikers controle over de verwarming in huis.

Technische informatie

•             De Round Connected werkt naadloos samen met Total Connect Comfort, een gebruiksvriendelijke app waarmee je de verwarming regelt, waar je ook bent. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

•             De Round Connected is ook te gebruiken in combinatie met het slimme zoneregelingsysteem van Honeywell: evohome. Hiermee hebben gebruikers nog een bedieningspunt en is het mogelijk het systeem verder uit te breiden naar drie of meer zones, en vloerverwarming te regelen.

•             De Round Connected is te koppelen met IFTTT.

•             De verkoopadviesprijs van de Round Connected zonder internetgateway is 79 euro ex. btw.

Voor meer informatie: www.honeywell.com