Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Normaal gezien is Karel niet de persoon met de meest innovatieve constructies of meest duurzame en veilige oplossingen. Zo zijn de gemonteerde installaties van Karel vaak te vinden onder het kopje ‘wenkbrauwen fronsend’ en kunnen ze worden onderverdeeld in subcategorieën: ‘dat-meen-je-niet’, ‘dat-werkt-toch-nooit’, ‘levensgevaarlijk’ of ‘als-dat-maar-goedkomt’ (en uiteraard combinaties hiervan).

Deze week excelleert hij echter in een ‘ras stukje vakwerk’. Karel moest aan de slag bij een lokale ‘auto-pimper’ om daar het sanitair van een opfrisbuurt te voorzien. De garagehouder wilde bovendien graag aan zijn klanten zijn specialiteit laten zien. 

Karel ging geïnspireerd aan de slag. Een stapel autobanden als toilet leek hem wel wat. Maar hij bedacht al snel dat een toiletpot toch het lekkerste zit en er bij autobanden bovendien sporen van toiletgebruik achter zouden blijven in de profielen en binnenzijde van de banden. De toiletpimp had hij in eerste instantie daarom maar achterwege gelaten. 

Toen hij echter een afgeschreven motorblok tegenkwam in de garage, werd duidelijk dat Karel soms toch gouden handjes heeft. Naar ons idee het beste werk van Karel in jaren. Zou het dan toch nog goed komen met hem?