Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

turboNa de uitputtende klus die Karel had uitgevoerd bij de zoon van Wiro had hij deze week even tijd nodig om zichzelf op te laden. Met de nodige dosis aan red bull en andere stimulerende energiedranken stond Karel stijf van de cafeïne, Guarana, Taurine en andere oppeppers en had hij een toch wel gehaast gevoel over zich gekregen.

Dus het moest die dag allemaal snel, rap, vlug en vooral niet te langzaam. Zo ook een toiletklus, even vlot tussendoor. Tergend langzaam vulde de stortbak van het toilet zich dat hij had aangelegd. Karel stond trillend van de irritatie (en opwekkende middelen) afwisselend op zijn horloge en naar het straaltje water dat de stortbak inliep te kijken. Dat MOET en zal sneller gaan. “De overloopleiding van de elektrische boiler hangt er hier toch maar werkeloos bij”, dacht onze ‘niet voor één gat te vangen’ installateur. Tijd voor wat ‘Turbo-stortbak-vullen’.

Max Verstappen doet zijn pitstop binnen 3,5 seconden, dat kan thuis voortaan ook!

Door dit snelheidswerk was Karel gelukkig ruim op tijd voor zijn klankschalen-meditatie later die middag. De volgende dag was hij weer helemaal in balans.

Ook ‘vakwerk’ van Karel  gespot? Stuur het ons toe: redactie@merlijnplus.nl, @installatienet.nl op via onze facebookpagina