Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Technische Unie introduceert Vending Solutions: verschillende machines voor gepersonaliseerde uitgifte van materialen. Zo kunnen medewerkers van bijvoorbeeld grote installatiebedrijven met een code of badge veelgebruikte artikelen uit de machine halen. Of het nu gaat om werkhandschoenen, schakelmateriaal of mechanisch gereedschap. Technische Unie zorgt ervoor dat de machine op het juiste moment met de juiste materialen is gevuld. Bedrijven hoeven zelf dus geen bestellingen te plaatsen of voorraad bij te houden. Naast de huurprijs voor de machine betalen zij alleen voor de artikelen die worden gebruikt.

De inzet van Vending Solutions maakt volgens de groothandel forse besparingen mogelijk, van 20% tot wel 40% door minder verbruik en minder voorraadverschillen. Bovendien profiteert men van een efficiënter intern werkproces en minder administratieve handelingen. De voorraad wordt door de machines automatisch bijgehouden en Technische Unie vult de voorraden aan.

Klanten met interesse in Vending Solutions kunnen bij Technische Unie terecht voor een analyse op maat. Er zijn meerdere typen machines beschikbaar die elk voorzien in een andere klantbehoefte. Naar aanleiding van de analyse wordt de meest geschikte machine optimaal afgestemd op de wensen van de gebruikers en geplaatst op de gewenste locatie.

[related_post themes=”text”]