Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

Viega Nederland heeft haar trainings- en seminarruimte volledig vernieuwd. Met de vernieuwing werd ook het Hygiene+ concept onderdeel van het centrum. Verschillende oplossingen voor behoud van de drinkwaterkwaliteit, waaronder een functionerend elektronisch gebruikersstation, maken deel uit van deze presentatie.

 In het vernieuwde trainings- en opleidingscentrum worden naast seminars en workshops ook praktische trainingen en demonstraties gegeven. Deze maken deel uit van een compleet programma waarmee Viega haar kennis wil overdragen en met installateurs, adviseurs en groothandels wil delen.

 

In dit kader organiseert Viega Nederland al jaren workshops en seminars rondom de thema’s Fonterra vloerverwarming, Viega systeemtechniek en waterhygiëne en drinkwaterkwaliteit. Naast praktische toepassingsmogelijkheden passeren daarbij onder meer ook de theoretische onderbouwing, wet- en regelgeving en rekenregels de revue.

Bij de seminars en trainingen over drinkwaterkwaliteit kan in het vernieuwde centrum nu ook het elektronische gebruikersstation live worden gedemonstreerd. Alle oplossingen voor behoud van de drinkwaterkwaliteit, van handmatig spoelen tot Viega’s volledig elektronische en automatische oplossingen -waaronder het gebruikersstation en de Visign for Care bedieningsplaat- komen daarbij aan de orde.

 

In het nieuwe opleidingscentrum worden verder de verschillende Viega buisleidingsystemen met SC-Contur en bijbehorende persmachines gepresenteerd, alsook diverse voorwandsystemen. Hiertoe behoort ook het recent met de VSK Award onderscheiden, in hoogte verstelbare Viega Eco Plus wc-element.

Aan de Viega workshops kan kosteloos worden deelgenomen. Aanmelden kan snel en eenvoudig via www.viega.nl/workshop. Hier kan ook de speciale flyer over de Viega workshops worden gedownload.