Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

OTIB organiseert dit jaar voor de achtste keer de Topstartersdagen. Op diverse data en locaties in het land worden jonge, nieuwe vaktalenten tijdens de TopStartersdagen met een interactief programma gemotiveerd en geïnspireerd om zich verder te ontwikkelen tot vakman of vakvrouw. Uit onderzoek is gebleken dat jongeren die deel hebben genomen aan het programma TopStarters van OTIB, langer actief blijven in de branche én zich sneller ontwikkelen.

TopStarters maakt jonge werknemers bewust van hun eigen invloed op hun toekomst in het vak. Thema’s zijn: communiceren, samenwerken en het maken van een goede eerste indruk. Binnen de technische installatiebranche staan de TopStarterdagen inmiddels bekend als een onmisbaar onderdeel van de vakontwikkeling van jonge werknemers in de branche. Deelnemers aan een TopStarterdag ontvangen na afloop een TopStartersbon ter waarde van 500 euro die in overleg met hun werkgever kan worden geïnvesteerd in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Op basis van het bewezen succes van Topstarters en de duidelijk aanwezige behoefte bij werkgevers en werknemers, heeft OTIB besloten een vervolgprogramma te ontwikkelen; De TopVakmanschapsdagen. In het programma wordt uiteindelijk het Persoonlijk Portfolio van de deelnemers met behulp van personal coaching vorm gegeven.
Thema’s bij dit programma zijn:
• Projectmanagement/projectleiding
• Leiding geven en feedback krijgen
• Communiceren en keuzes maken
• Ik ten opzichte van de klant en ik ten opzichte van mijn collega’s.

Voor meer informatie: www.topstarters.otib.nl