Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

IBAU_0163REHAU maakt gebruik van een verbindingstechniek waarbij ter hoogte van de verbinding de buis wordt opgewijd. Samen met een gunstige binnengeometrie ontstaat een optimale doorstroming door de fitting en vindt er geen vuilophoping plaatst tussen de buis en de fitting.

Doorstromende tappunten
Om te voorkomen dat water onnodig lang in de installatie blijft staan kunnen tappunten in de installatie toegepast worden die een optimale doorstroming garanderen. Wanneer je deze doorstromende tappunten in serie aansluit met aan het einde een dagelijks gebruikt tappunt worden alle tappunten elke dag doorstroomt.

Geen O-ring
Bewezen zekerheid: met buis, fitting en schuifhuls ontstaat een permanent dichte verbinding. En dat zonder O-ringen of andere afdichtingsmiddelen. De buis zelf is het afdichtingsmiddel.

Geen doorlaatvernauwing
REHAU maakt gebruik van een verbindingstechniek waarbij ter hoogte van de verbinding de buis wordt opgewijd. Samen met een gunstige binnengeometrie ontstaat een optimale doorstroming door de fitting en vindt er geen vuilophoping plaatst tussen de buis en de fitting.

Meer informatie: https://www.rehau.com/nl-nl/met-rautitan-een-hygienische-drinkwaterinstallatie