Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Duravit HygieneGlazeDe vraag naar hygiëne in de badkamer is groeiende. Vooral bij de WC en het urinoir verbergen zich niet zelden ongewenste bacteriën en ziektekiemen. Op de vraag naar betere hygiëne in het toilet en urinoir, heeft het R&D team van Duravit nu een nieuw, effectief antwoord: HygieneGlaze (hygiëne glazuur).

Bij deze nieuwe ontwikkeling gaat het niet om een beschermlaag, maar om een bijna onbegrensd effectief, antibacterieel werkend keramisch glazuur dat met metaalionen verrijkt is. Tijdens het productieproces wordt HygieneGlaze met het keramische glazuur geïntegreerd. Dit fabricageproces garandeert een resistente vermindering van kiemen. Ingebrand aan de binnenkant tot aan de rand van het toilet en urinoir voert HygieneGlaze zijn functie uit, waar micro organismen bijzonder vaak aanwezig kunnen zijn. In vergelijking met traditionele glazuuroppervlakken worden kiemen met toepassing van HygieneGlaze tot 99,9% verwijderd, een tot nu toe nauwelijks bereikt niveau.

Een overeenkomstige hygiënisch-microbiologisch onderzoek van het Instituut voor Hygiëne en Openbare Gezondheid van de Universiteit van Bonn en de nauwe samenwerking met de hygiëne-experts van de firma Hytecon, bevestigen wetenschappelijk de efficiënte werking van de antibacteriële eigenschappen van hygiëne glazuur: op bacteriën en kiemen werkt de speciale glazuur giftig, met als gevolg dat deze worden gedood.

Voor meer informatie: www.duravit.nl