Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

DucoBox FocusTijdens Building Holland introduceert Duco het Duco at home concept. Eén van die producten die binnen het Duco at Home concept wordt gepresenteerd, is de DucoBox. Deze compacte en eenvoudig te installeren mechanische afvoerventilator kent twee varianten: de DucoBox Silent en de DucoBox Focus (foto). De DucoBox Silent produceert maximaal 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast. Bij de DucoBox Focus zorgen de geïntegreerde regelkleppen, op basis van CO2- en vochtsturing, voor een efficiënte luchtafvoer, alleen waar en wanneer nodig, én in de juiste hoeveelheid. Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen behalen de hoogste EPC-winst in combinatie met de DucoBox Focus.
Naast de DucoBox zal de bezoeker kunnen kennismaken met diverse (design) sensoren die een efficiënte luchtafvoer garanderen op basis van CO2- en/of vochtmetingen. De DucoVent Design laat zien dat esthetiek en functionaliteit elkaar heel mooi kunnen aanvullen. Dit afvoerventiel integreert dankzij het strakke design haast onzichtbaar in de ruimtes waar afgezogen wordt en kent verschillende uitvoeringen. Extra geluiddemping zorgt voor een stille werking.

Tijdens Building Holland zal naast Duco at Home ook het totaalconcept voor scholen, Duco at School, onder de aandacht worden gebracht, in de Concept Area Duurzame Scholen. Duco at School is een totaaloplossing voor het binnenklimaat in schoolgebouwen, waarbij basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering optimaal worden gecombineerd.

Building Holland vindt plaats in de RAI Amsterdam, van 22 t/m 24 maart. U vindt Duco in Hal 9, stand 066.

Voor meer informatie: www.duco.eu