Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 43 seconden

raychem_greenleafeu_thermostatpic_press-release_printRaychem Green Leaf is een programmeerbare thermostaat met een eigentijds design. De thermostaat biedt intuïtief gebruik, flexibele programmering en betrouwbare technologie voor volledige gemoedsrust. De gebruikersinterface en het ontwerp maken hem ook eenvoudig in te stellen en te installeren.

Met het grote, duidelijke display levert het systeem aantrekkelijke vormgeving en stijl aan gebruikers. Green Leaf heeft drie werkmodi – comfort, economisch (timer-opties) of stand-by. Gebruikers kunnen eenvoudig tussen de modi wisselen. In de economische instelling behoudt de thermostaat de gewenste temperatuur volgens een schema van zeven dagen, met vier verschillende timerinstellingen en temperaturen per dag. Verder heeft Green Leaf een intelligente ‘leaf’-knop waarmee gebruikers snel van de ene programmamodus naar de andere kunnen navigeren via het touchscreen.

Green Leaf wordt ondersteund door Raychem’s Total Care-garantie van 12 jaar, die wordt verlengd tot 20 jaar bij installatie door een Certified PRO-installateur.

[related_post themes=”text”]