Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

KE Fibertec, gespecialiseerd in textiele luchtkanalen, introduceert drie materiaalconcepten, GreenWeave, MultiWeave en ZeroWeave. De materialen zijn in de eigen weverij voor een efficiëntie luchtdistributie ontworpen.

GreenWeave beschikt over een grote opnamecapaciteit van vuil en stof, wat resulteert in lange reinigingsintervallen. Het fungeert als een (M6) voorfilter, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte verbeterd. Het materiaal is Cradle to Cradle gecertificeerd en geschikt voor comfortapplicaties waarin een hoge kwaliteit van de binnenlucht vereist is.

MultiWeave is geschikt voor uiteenlopende toepassingen: van stofvrije faciliteiten voor ISO klasse 4 of voor toepassing in een zeer vochtige omgeving (met optionele antibacteriële behandeling). Het materiaal is gemaakt van meerdraadse garen met een vlakke oppervlaktestructuur en fungeert als een G2-voorfilter overeenkomstig EN 779:2012.

ZeroWeave is een onderhoudsarm materiaal dat kan worden toegepast in bijvoorbeeld supermarkten, grote sportcentra, zwembaden, hoge opslagruimtes en faciliteiten waarin veel stof wordt geproduceerd of ruimtes die moeilijk toegankelijk zijn. Het materiaal is niet doorlaatbaar waardoor alle lucht wordt gedistribueerd door laser gesneden gaatjespatronen of d.m.v. speciale nozzles. Hierdoor is het materiaal geschikt om grote hoeveelheden lucht te verplaatsen. Het filtratie-effect van dit materiaal is niet aanwezig.

[related_post themes=”text”]