Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

InstallatiecaféTechnische groothandelaren Rensa, GévierDales en Verholt openen begin september een installatiecafé. Het idee voor een installatiecafé ontstond bij Rensa na afloop van een training die het bedrijf regelmatig voor klanten organiseert. Daar bleek dat de deelnemende installateurs deze informatieve avonden niet alleen bijwoonden om kennis op te doen, maar óók om tips en ervaringen uit te wisselen. Bovendien gebruikten zij deze trainingen om, na afloop, hun specifieke vragen voor te leggen aan een specialist. Dit in gemoedelijke sfeer ‘naborrelen’ werd zeer gewaardeerd en bracht één van de initiatiefnemers op het idee voor het installatiecafé.

Rensa heeft vervolgens twee van haar zusterbedrijven benaderd om samen invulling te geven aan de kennisbehoefte van installateurs. Middels een pop-up installatiecafé faciliteren zij installateurs om in een gezellige sfeer kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Tijdens de bijeenkomsten zijn er medewerkers van de drie technische groothandels aanwezig voor het geven van advies en het beantwoorden van specifieke vragen. Ook niet onbelangrijk; er komen twee lokaal gebrouwen speciaal bieren op de tap. Vanaf 13 september gaan technische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt in Oost-Nederland proefdraaien met dit nieuwe concept.

Technische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt behoren tot de Rensa Groep; een moedermaatschappij met diverse nationale en internationale dochterondernemingen in de installatiebranche. De visie van de Rensa Groep is dat de klant maximaal wordt bediend wanneer zij door vakspecialisten te woord wordt gestaan. Daarom heeft de Rensa Groep in Nederland verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme binnen de installatiebranche. Technisch Handelsbureau Rensa BV in verwarming en ventilatie, GévierDales Sanitair BV in watertechniek en sanitair en Verholt BV in meetinstrumenten en pompen.

[related_post themes=”text”]