Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 47 seconden

Wildkamp RoermondVanaf donderdag 16 oktober is technische groothandel Wildkamp met een nieuw filiaal vertegenwoordigd in Roermond aan de Thomas Alva Edisonweg 5 op bedrijventerrein ‘Roerstreek’. Wildkamp heeft met deze opening inmiddels 45 filialen verspreid over Nederland. In Zuid Nederland is Wildkamp ook gevestigd in onder andere Beringe, Susteren, Geleen en Veghel.

De groothandel met meer dan 50.000 technische artikelen, uit voorraad leverbaar, heeft een breed assortiment op het gebied van onder meer binnen- & buitenriolering, regenwaterafvoer, pompen, slangen en beregening. Het complete assortiment van Wildkamp is af te halen bij het nieuwe filiaal in Roermond, maar klanten kunnen natuurlijk ook alle artikelen bekijken en bestellen in de webshop www.wildkamp.nl. Bestellingen kunnen zelfs de volgende werkdag op elke gewenste locatie gratis worden bezorgd!

De openingstijden van Wildkamp Roermond zijn op werkdagen van 7.30 uur tot 17.30 uur, en op zaterdagen van 8.30 tot 12.30 uur. Filiaalmanager Roel Backus en zijn verkoopteam staan voor u klaar.

Naw-gegevens: Wildkamp Roermond  |  Thomas Alva Edisonweg 5 |  6045 GN  |  Roermond