Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

plafondconstructieArmstrong Ceiling Solutions lanceert dit najaar het Techzone plafondsysteem. Dit nieuwe concept biedt oplossingen waarmee technische elementen anders ingericht kunnen worden en nieuwe technologieën makkelijk te integreren zijn, zodat een strak plafond ontstaat, bijna monolithisch.

Deze nieuwe oplossing sluit aan bij de architectonische trend om zonder standaard tegelafmetingen verschillende plafondonderdelen goed met elkaar te laten integreren. TechZone is een product waarover al in de bestekfase nagedacht kan worden. Samen met de verschillende partners kan zo één esthetische oplossing geboden worden. 

In deze plafondsystemen kunnen de verlichting en luchtbehandelingsroosters  worden ondergebracht. Een reeks geschikte armaturen van partners zijn vooraf op vorm en afwerking geselecteerd voor een naadloze integrale oplossing. Armstrong heeft voor dit plafondsysteem de handen ineen geslagen met gerenommeerde merken als XAL voor verlichting en Trox voor luchtroosters.

Ook biedt TechZone ruimte voor flexibele sprinklers en actieve audiopanelen voor muziek, omroepberichten, noodoproepen of geluidsmaskering. Voor armaturen van partners die geschikt zijn, kan heel gemakkelijk in het assortiment bij de fabrikant zelf gezocht worden naar ‘geschikt voor Techzone’.

Voor de esthetische afwerking hebben alle producten die geïntegreerd kunnen worden, aangepaste randdetails en zijn ze qua kleur afgestemd op de plafondtegels en ophangsystemen. Door de minimale zichtbaarheid van het ophangsysteem krijgt een plafond een ruimtelijke en verfijnde uitstraling. Armstrong biedt een uitgebreid assortiment plafondtegels, zodat voor elke ruimte de meest geschikte akoestische oplossing gekozen kan worden.

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is actief op het gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout.

[related_post themes=”text”]