Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

Op 25 april 2014 tekenden Mark Veldjesgraaf, hoofd commercie bij Techcomlight en Peter Laros commercieel directeur bij Ubbink, een samenwerkingsovereenkomst voor de combinatie Solatube met Ubiflex loodvervanger.

Binnen het Solatube daglichtsysteem wordt de dakdoorvoer voor het hellende dak uitgevoerd met de loodvervanger Ubiflex. Hierdoor wordt een dubbele milieubesparing gerealiseerd. Deze alternatieven voor milieubelastend kunstlicht en lood vormen, naast eenvoudige verwerking, de basis van de samenwerking.

Met de Solatube van Techcomlight haalt u optimale lichtopbrengst en visueel comfort in elke ruimte. Solatube transporteert daglicht via een reflecterende buis tot over een lengte van tien meter naar vrijwel elke ruimte in gebouw en woning. Nieuwbouw of renovatie; er is altijd een eenvoudig te installeren Solatube systeem voor elke situatie.

 Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die in alle gevallen bladlood kan vervangen. Ubiflex is betrouwbaar en onschadelijk voor mens en milieu. Verwerkers van Ubiflex waarderen met name de snelle verwerkbaarheid, rekbaarheid, het geringe gewicht en de lange lengtes. Ubiflex is niet diefstalgevoelig en kent een schone verwerking. Ook financieel is Ubiflex een winnaar en u heeft geen last van schommelende prijzen in uw calculaties, zegt de leverancier..

Techcomlight is daglichtprofessional in duurzame (dag)lichtoplossingen en geeft (dag)lichtadvies op locatie. De specialisten stellen complete lichtplannen op, desgewenst met complete berekeningen en/of turn-key oplevering.

 Ubbink biedt oplossingen voor energie-efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen. Ubbink is actief op de volgende gebieden: luchtdicht- en waterdichtbouwen, licht, constructie ventilatie, ruimte ventilatie, rookgasafvoer en zonne-energiesystemen.

Voor meer informatie: www.ubbink.nl