Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

Robot---Chloe-Haring Robot---Ronald-VervatRobot Vloerverwarming is een Nederlands bedrijf dat sinds 1988 verdeelunits produceert. Bij de productie van het brede assortiment verdeelunits staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo beschikt Robot over de ISO certificeringen ISO 9001 voor bewezen kwaliteit en ISO 14004 voor sterk milieubeleid. Naast verdeelunits biedt Robot alles om de vloerverwarmingsinstallatie compleet te maken, zoals buis, regelingen, wapeningsnetten en bevestigings- en isolatiematerialen.

De afgelopen jaren is Robot Vloerverwarming steeds actiever de markt gaan benaderen en heeft hierdoor een flinke groei doorgemaakt. De producten van Robot liggen ondertussen bij meer dan 20 groothandelaren in Nederland op voorraad en worden door een groeiend aantal installateurs gebruikt. Met het aanbieden van een compleet productpakket en de mogelijkheid tot het aanleveren van warmteverliesberekeningen en legplannen is Robot nu ook in de projectmarkt actief.

Om de groei bij Robot Vloerverwarming in goede banen te leiden is het team van Robot uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Beiden hebben ruime ervaring in de branche. Ronald Vervat, eerder werkzaam als accountmanager bij onder andere Klimaat Cirkel, Thermagas en Gibaco, is 1 april jl. in dienst getreden om het  groeiend aantal projectaanvragen bij Robot Vloerverwarming te coördineren. Daarnaast is Chloë Haring 12 januari jl. in dienst getreden om zowel het verkoop als het marketing team te versterken. Chloë was eerder actief bij Haring Technische Groothandel op de afdelingen verkoop en marketing.

Voor meer informatie: www.robot-vloerverwarming.nl