Systemair B.V. in Nederland is fabrikant en leverancier van energiezuinige
ventilatoren & accessoires, luchtverdelings-producten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits.

We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine, scholen en parkeergarages. In de fabriek in Waalwijk worden de bekende Holland Heating luchtbehandelingsunits geproduceerd, waaronder de HHFlex en de HHCompact. Onze kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze te komen. Gezamenlijk met u ontstaan integrale, op maat gerichte oplossingen.

Al vanaf 1974 houdt Systemair zich bezig met een van onze eerste
levensbehoeften: zuivere lucht. Vandaag de dag behoort het bedrijf wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van ventilatietechniek.

Het succesverhaal begon in het Zweedse Skinnskatteberg, waar de
uitvinding van de buisventilator een revolutie betekende in de wereld van de ventilatie. Het bedrijf heeft zich vanaf dat moment consequent verder ontwikkeld en biedt vandaag de dag een compleet programma aan toonaangevende ventilatietechniek. Of het nu gaat om een ventilatieconcept voor een winkelcentrum, om de gecontroleerde ventilatie van woonruimtes in een eengezinswoning of om de ventilatie van tunnels en metrostations: de experts bij Systemair kennen de omstandigheden en weten wat belangrijk is.

Contact

Harderwijk

Van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk
Telefoon: 0341 - 439 100

 

Waalwijk
Zanddonkweg 7a
5144 NX Waalwijk
Telefoon: 0416 – 685 555
 

info@systemair.nl
www.systemair.nl